Ledande leverantör av växthus och tillbehör

Vi är idag en av de främsta leverantörerna till växthusnäringen och vi erbjuder både konceptlösningar och enskilda produkter som förenklar växthusföretagens produktion och försäljning.

ProGro AB: s affärsidé

”ProGro AB erbjuder innovativa konceptlösningar för företag inom växthusnäringen. Vi ger våra kunder en ökad lönsamhet."

Vår vision

”ProGro AB är ett framgångsrikt företag med växtkraft. En av de främsta leverantörerna till trädgårdsbranschen i Sverige. Vi är innovativa problemlösare med stolta medarbetare. Vi samarbetar med Europas ledande leverantörer. ProGro AB är en given samarbetspartner för lönsamma/framgångsrika företag inom trädgårdsnäringen.”

Kontoret i Vingåker

ProGro:s kontor finns i Viala strax utanför Vingåker. Vingåker ligger centralt i Mellansverige med bra kommunikationer i alla väderstreck.

>> Till karta

Vår Bakgrund

ProGro AB startades 2002 av Lars Ericsson. Lars har varit i växthusteknikbranschen sedan 1979 och tidigare bland annat drivit Plantaria AB. Inom företaget finns samlad erfarenhet från olika företag både inom och utom trädgårdssfären.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer